X-PAD Survey

Cu X-PAD, sunt asigurate productivitatea şi flexibilitatea pe teren, datorită interfeţei uşor de folosit şi conţinutului extrem de inovator.

Pe un singur software integrat, veți găsi măsurătorile și trasările GPS şi staţie totală, cu toate funcţiile cadastrale şi topografice, care până acum erau prezente doar pe software-ul computerului.

Un software durabil
V-ați plictisit de software-urile cu scris mic, pictograme colorate şi abia vizibile, butoane prea mici, tastatură virtuală prea mică? Iată noul X-PAD … puteți face orice printr-o singură apăsare a tastelor, iar vizualizarea devine mai uşoară datorită caracterelor mari şi pictogramelor de contrast mare. Este atât de uşor de utilizat, încât veți crede că folosiți smartphone-ul dvs. preferat!

CAD … ceea ce lipsea
Cu format optimizat și funcționalitate inteligentă, care este utilă pe teren, X-PAD este un software CAD conceput pentru dispozitivele portabile  compacte. X-PAD oferă beneficii maxime datorită spațiului de afișare disponibil, cu butoane Zoom auto-hiding, control automat, evitând suprapunerea punctelor şi funcţiilor contextuale, bazate pe obiectele selectate. Cu X-PAD, notebook-ul dvs. poate rămâne la birou!

Măsurare şi desenare în acelaşi timp!
Credeți că măsurarea şi obţinerea schiţelor în mod automat este doar o fantezie? Nu și cu X-PAD: sistemul inovator automat de desenare, prin folosirea de coduri, vă permite să vedeți schiţa măsurătorilor punct după punct, fără a necesita o codificare lungă și complexă, folosind doar butoane practice şi scheme predefinite. Trebuie să-l încercați!

GeoMax X-PAD Survey - video

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aiciprintare printare