Utili-Finder

Sistem de detectare unic și ușor de folosit

Beneficii principale

  • Metodă de utilizare: simplă și standard
  • Reacționează doar la semnalul Utili-Gen, transmis în cablurile electrice îngropate și în utilitățile legate la pământ de protecție
  • Fără control sau ajustare de către operator
  • Căutare simplă de cabluri electrice, detectare și marcare
  • Localizare automată la cele mai înalte valori audio-vizuale, fără ajustare sau control
  • Avertizare de proximitate, pentru pericolul reprezentat de cablurile îngropate la adâncime mică.
  • Funcţie de testare încorporată - permite operatorilor să testeze funcţionalitatea hardware şi software Utili-Trace, înainte de utilizare.


Unitatea Utili-Gen crează și transmite un semnal detectabil în cablurile electrice, iar acolo unde este prezent, acest semnal se transmite și la alte servicii de utilitați și siguranță legate la pământ.

Pământul exterior și de la distanță în stația electrică, are ca rezultat fluxul de curent electric al semnalului Utili-Gen. Acest flux de curent produce un semnal Utili-Gen electromagnetic, emis de către toate utilitățile conductoare subterane și legate la pământ.

Utili-Trace este special conceput pentru a detecta și a filtra semnalul Utili-Gen, folosind cele mai noi tehnici de Procesare a Semnalelor Digitale (Digital Signal Processing). Histograma de pe ecranul LCD și indicatorul audio se adaptează automat la semnalul detectat, iar acest lucru permite localizarea și identificarea fiecărei utilități îngropate.

Utilitățile din materiale care nu sunt conductoare, precum conducte de apă și de gaz din plastic, sau canale de scurgere, în mod normal, nu sunt detectate de către Utili-Finder. În anumite circumstanțe, din cauza impurităților de apă sau în locurile unde canalul de scurgere este plin, aceste conducte pot deveni oarecum conductoare, și poate apărea un semnal Utili-Gen slab, dar detectabil.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aiciprintare printare