Stații Totale
Total Stations
Îmbunătăţeşte-ţi performanţa zilnică cu aceste aparate de măsurat distanţe uşor de utilizat, însă extrem de productive, pentru o gamă largă de aplicaţii, precum geodezie, inginerie şi construcţii. Concepute pentru precizie şi acurateţe maximă, staţiile totale GeoMax vă oferă un raport excelent preţ-performanţă, fără să compromită calitatea.Seria Zoom90


Minimizați semnificativ timpul operațiunilor de măsurare, sporind performanța și precizia la maxim.

» mai mult
X-Pole


Îmbunătățiți senzorul stației totale Zoom90 cu soluția „X-pole“, sporind performanța și flexibilitatea.

» mai mult
Zoom50 Series


When you need high performance on all levels even under most challenging conditions, the GeoMax Zoom50 series is the best choice for you.

» mai mult
Zoom40 Series


Operate it in your way, store it in your way, process it in your way! When field software flexibility counts the GeoMax Zoom40 series is your choice.

» mai mult
Zoom25 Series


If you don`t want to compromise on quality: The GeoMax Zoom25 series is your choice suitable for all standard surveying tasks.

» mai mult
Seria Zoom35 Pro


Cu capacitatea de a măsura fără prismă până la 1.000 m, noul Zoom35 Pro deschide o nouă clasă de stații totale pentru toți cei care necesită cea mai mare performanță pe toate planurile.

» mai mult
Seria Zoom30 Pro


Zoom30 Pro oferă toate funcțiile la care vă așteptați de la o stație totală la îndemână. Este o stație totală pentru toți cei care solicită randament înalt și confort, și care „funcționează atunci când trebuie”.

» mai mult
Seria Zoom20 accXess


Măsurători fără prismă de clasa întâi: Amprenta EDM extrem de mică și tehnologia sofisticată de prelucrare a semnalelor asigură precizie și viteză maximă.

» mai mult
Seria Zoom20 Pro


La GeoMax, ținem cont de faptul că lucrați în medii solicitante și solicitați un raport ideal preţ-performanţă, fără a compromite calitatea. Din acest motiv, fabricăm produse care „funcţionează atunci când trebuie”.

» mai mult
Seria Zipp20 WinCE®


„... operează cum vrei, stochează cum vrei, procesează cum vrei!” Folosiți accesibilul Windows® CE care permite operarea oricărui software pe Zipp20 – Seria Open WinCE®.

» mai mult
Seria Zipp10 Pro
Stația Totală completă

Zipp10 Pro este alegerea dvs. economică atunci când prețul contează la fel de mult ca și performanța. Aceasta oferă un flux de date continuu prin memoria USB, măsurători fără prismă, cu laser vizibil coaxial, și un set complet de aplicații. Aceste beneficii dovedesc, din nou, cel mai bun raport preț-performanță.

» mai mult


printare printare