Seria Zone

Șantierele pot avea diferențe considerabile, de la lucrări simple până la lucrări complexe. Profesioniștii au nevoie de instrumente cu capacități multiple pentru a finaliza o lucrare în mod eficient și economic. Noul portofoliu de lasere rotative de la GeoMax oferă instrumentele potrivite pentru toate tipurile de aplicații.

Alegeți nivela cea mai potrivită nevoilor dvs., pentru aplicații de nivelment, din portofoliul celor mai bune instrumente de pe piață.

Robuste și fiabile, laserele GeoMax vă oferă o funcționare de lungă durată , flexibilitatea unei game complete de accesorii interschimbabile, și cel mai bun raport preț-performanță.

Nivele cu laser rotativ din seria Zone

Zone20 H
Nivelă entry-level economică. Cu o carcasă robustă și o interfață intuitivă, această nivelă oferă toate funcțiile necesare pentru o utilizare regulată și flexibilă.

Zone20 HV
Această nivelă cuprinde caracteristicile de bază ale aparatului Zone20 H, plus capacitatea nivelmentului pe verticală. Zone20 HV include o telecomandă cu rază lungă de acțiune pentru ajustarea și alinierea cu ușurință, în orice șantier. Soluția multifuncțională pentru orice profesionist.

Zone40 H
Căutați performanță și fiabilitate absolută? Zone40 H este cea mai bună alegere pentru medii dificile. Combinarea unei carcase robuste cu un mecanism extrem de fiabil, face această nivelă să fie o alegere de lungă durată pentru sarcinile de nivelment solicitante.

Zone60 HG
Adăugând un ecran pentru introducerea simplă a înclinațiilor la mecanismul fiabil al nivelei Zone40 H, acest aparat este mai flexibil în utilizare și permite o nivelare semi-automată.

Zone60 DG
Nivelă complet automată, special concepută pentru constructorii care necesită fiabilitate și precizie în fiecare zi. Cu o interfață intuitivă atât pe nivelă, cât și pe telecomandă, profesioniștii dețin control complet.

Zone70 DG
Cu un mecanism robust, această nivelă de vârf oferă performanțe de neegalat, și este soluția pentru aplicații pe distanțe lungi, unde este nevoie de precizie și fiabilitate, în orice condiții de mediu.


Detectoare laser Zone
Noua serie Zone de la GeoMax cuprinde trei detectoare laser care vă vor completa și vă vor spori performanța. Acestea se potrivesc  bugetului și preferințelor dvs. de lucru unice.

Mai multe detalii despre detectoarele laser Zone la: Detectoare laser și telecomenzi

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aici

Construction Warriors


O legiune unică alcătuită din instrumente de construcții robuste și ușor de utilizat.
Le găsiți aiciprintare printare