Seria ZLT300/200

La Geomax ținem cont de faptul că echipamentul trebuie să fie la fel de flexibil ca și dvs. Cu ZLT300 și ZLT200 am introdus o serie de lasere multifuncționale care acoperă înreaga rază de activitate, de la controlul aparatului, lucrările de teren, așezarea conductelor, până la finisajele interioare.

Noi nivelăm, dvs. lucrați
Acum este momentul pentru a nivela, iar partea bună este că ești doar la un singur buton distanță. De la lucrări de teren și nivelare, până la aliniere, așezare conducte, finisaje interioare și proiecte de inginerie civilă, ZLT300 și ZLT200 sunt partenerii care vă ajută să terminați treaba la timp, cu precizia și fiabilitatea necesare. Și toate acestea la raportul preț-performanță pentru care GeoMax este cunoscut.

Aplicații multiple
Atât ZLT300, cât și ZLT200, oferă nivelare orizontală automată, precum și grade manuale în ambele axe. În plus, ZLT300 permite nivelarea verticală. În combinație cu funcția „plump laser” de pe ZLT300, vă poate servi la alinierea laserului cu puncte de referință verticale și orizontale. Folosind opțiunea „plump laser”, aveți partenerul perfect pentru așezarea conductelor ≥ ø 150 mm.


Înclinare pe Două Axe
Cu înclinarea ajustabilă manual, puteți potrivi pante pe una sau două axe, folosind laserul în modul manual. În timp ce este utilizată cu înclinare manuală, autonivelarea cu axa transversală automată vă oferă siguranță maximă.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aiciprintare printare