Seria GPS/GNSS Zenith10 și Zenith20

GeoMax oferă două tipuri de receptoare GNSS, Zenith10 cu 72 de canale și Zenith20 cu 120 de canale.

Ambele receptoare pot urmări semnalele sateliților de tipul GPS și GLONASS. Zenith20 suportă și sistemul Galileo. Având acces la numărul maxim de sateliți, pozițiile pot fi determinate oricând, asigurându-vă că GNSS GeoMax funcționează atunci când trebuie!

GNSS complet integrat
Zenith10 și Zenith20 sunt niște sisteme de poziționare prin satelit complet integrate. Acestea sunt alcătuite doar din două componente principale: o antenă GNSS și un controler portabil care pot fi montate pe un jalon sau un trepied. Tehnologia wireless integrată, oferă o soluție ușoară, fără fir, pregătită pentru o zi întreagă de lucru.

Un dispozitiv portabil robust, complet echipat
PS336 este un dispozitiv portabil compact, suficient de robust pentru orice sarcini. Dispunând de sistemul de operare Windows® Mobile, PS336 este complet echipat. Introducerea rapidă de date este posibilă datorită tastaturii multifuncționale și ecranului tactil. Cu un procesor puternic și o memorie internă mare, posibilitățile oferite de dispozitivul PS336 nu au limite.

Software de Specialitate
Zenith10 și Zenith20 sunt niște sisteme deschise care suportă orice software Windows Mobile. O configurare standardă pentru Seria Zenith, este furnizată de GeoMax FieldGenius, un pachet software complet echipat. Cu mari pictograme de meniu principal, sarcinile pot fi găsite și executate direct pe ecranul tactil.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aici

Success story

First Music School on Easter Island

Read how our partner GEOCAS and GeoMax products helped to build the first Music and the Arts School on Easter Island.printare printare