Produse
Stații Totale

Îmbunătăţeşte-ţi performanţa zilnică cu aceste aparate de măsurat distanţe uşor de utilizat, însă extrem de productive, pentru o gamă largă de aplicaţii, precum geodezie, inginerie şi construcţii. Concepute pentru precizie şi acurateţe maximă, staţiile totale GeoMax vă oferă un raport excelent preţ-performanţă, fără să compromită calitatea.

» mai mult
GNSS

Sistemele GNSS GeoMax oferă fiabilitate supremă chiar și în cele mai dificile condiții. Asigurând un bun raport preț-eficiență, aceste sisteme sunt echipate cu cea mai nouă tehnologie GPS din domeniu, ajutându-vă să vă sporiți productivitatea și să obțineți performanță la nivel înalt.

» mai mult
Scanere Laser

GeoMax oferă un Scaner Laser ușor de utilizat și cu productivitate ridicată. Am dezvoltat un produs ușor și portabil care funcționează chiar și în condiții nefavorabile, atunci când alte scanere nu ar face față. Scanerul Laser de la GeoMax este soluția completă pentru măsurători 3D, accesibilă pentru toată lumea.

» mai mult
Sisteme de Măsurare 3D

Sistemele de măsurare 3D de la GeoMax sunt rapide și ușor de folosit, fiind ideale atât pentru aplicații în interior, cât și în exterior.

» mai mult
Teodolite Electronice

Acuratețea este precondiția de bază atunci când vine vorba de lucrări generale de construcții. Teodolitele electronice GeoMax sunt accesibile, ușor de folosit, și vă oferă un instrument extrem de flexibil și precis pentru verificarea unghiurilor, aliniamentelor şi a nivelmentului pe distanţe scurte.

» mai mult
Nivele

Sistemele de nivelment GeoMax facilitează finalizarea la timp a lucrărilor zilnice de nivelment, asigurând precizie maximă. Vă puteți baza pe confortul și robustețea acestora, atât la lucrări interioare, cât și exterioare, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Oferind un raport excepțional preț-calitate, aceste sisteme furnizează rezultate rapide și fără erori.

» mai mult
Nivele cu Laser Rotativ

Adecvate pentru o gamă largă de aplicații, laserele rotative sunt niște instrumente multifuncționale veritabile, cu un raport excelent preț-performanță. De la lucrări de teren și nivelare, până la aliniere, așezare de conducte, finisaje interioare și proiecte de inginerie civilă - aceste lasere multifuncționale asigură întotdeauna precizia și fiabilitatea necesare.

» mai mult
Laser pentru Conducte

Poziționarea conductelor necesită precizie pe distanțe mari. Precizia și acuratețea constantă sunt asigurate de către laserele GeoMax pentru conducte.

» mai mult
Controlere

Controlerele GeoMax oferă performanță înaltă în condiții dificile. Pe baza unei platforme deschise, folosiți software-ul în măsură să îndeplinească cerințele dvs. și aveți încredere în robustețea și precizia dispozitivelor ușor de folosit.

» mai mult
Detectoare

Detectarea precisă a utilităţilor îngropate pentru a evita cablurile cu uşurinţă și în siguranță.

» mai mult
Ghidare Utilaje

Excavarea s-a bazat întotdeauna fie pe presupuneri intuitive, fie pe utilizarea sistemelor de control al utilajelor, costisitoare și dificil de instalat. Sistemul de Control al Utilajelor GeoMax EzDig este alternativa.

» mai mult
Software

Toate software-urile GeoMax sunt dezvoltate pentru a vă facilita munca de zi cu zi. Conținuturi extrem de inovatoare, precum și interacțiuni simple și intuitive cu sistemul, vă permit obținerea, analizarea, utilizarea și transferul datelor, exact în funcție de necesități. Doar alegeți software-ul în măsură să satisfacă cerințele dvs.

» mai mult
Accesorii

Testat pentru a satisface cele mai înalte standarde și așteptări, accesoriile GeoMax sunt suplimentele ideale pentru fiecare sistem GeoMax. Fie ele trepiede, jaloane, cutii sau altele de genul: Asigurați-vă că fiabilitatea aparatelor este susținută de accesorii la fel de sigure în orice situație.

» mai mult


printare printare