Nivele
Levels
Sistemele de nivelment GeoMax facilitează finalizarea la timp a lucrărilor zilnice de nivelment, asigurând precizie maximă. Vă puteți baza pe confortul și robustețea acestora, atât la lucrări interioare, cât și exterioare, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Oferind un raport excepțional preț-calitate, aceste sisteme furnizează rezultate rapide și fără erori.Nivelă Automată Seria ZAL300


Finalizați toate lucrările cu ajutorul nivelei emblematice GeoMax. De la lucrări zilnice de nivelment până la lucrări de înaltă precizie, seria ZAL300 este alegerea ideală atunci când contează robustețea, confortul şi acuratețea. Pe scurt, ZAL300 „funcționează atunci când trebuie!”

» mai mult
Nivelă Automată Seria ZAL200


Sporiți randamentul și obțineți rezultate fără erori la cel mai bun raport preț-performanță.

» mai mult
Nivelă Automată Seria ZAL100
Construită să reziste

Adecvată pentru a fi utilizată atât în exterior, cât şi în interior, nivela automată GeoMax seria ZAL100 este garanţia unei lucrări de precizie, realizată la timp.

» mai mult
Nivelă Digitală Seria ZDL700


La GeoMax ținem cont de nevoia ta de rezultate precise şi un aparat uşor de utilizat, în combinaţie cu o operare rapidă. Din acest motiv, am introdus nivela digitală ZDL700 în lumea topografiei şi a construcțiilor. Acum, puteți „digitaliza" toate lucrările de nivelmet, cu un produs care oferă un raport incredibil preţ-performanţă şi „Funcţionează atunci când trebuie!”.

» mai mult


printare printare