Nivele cu Laser Rotative
Laser Rotators
Adecvate pentru o gamă largă de aplicații, laserele rotative sunt niște instrumente multifuncționale veritabile, cu un raport excelent preț-performanță. De la lucrări de teren și nivelare, până la aliniere, așezare de conducte, finisaje interioare și proiecte de inginerie civilă - aceste lasere multifuncționale asigură întotdeauna precizia și fiabilitatea necesare.Seria Zone


Șantierele pot avea diferențe considerabile, de la lucrări simple până la lucrări complexe. Profesioniștii au nevoie de instrumente cu capacități multiple pentru a finaliza o lucrare în mod eficient și economic. Noul portofoliu de lasere rotative de la GeoMax oferă instrumentele potrivite pentru toate tipurile de aplicații.

» mai mult
Seria ZEL400


Cu performanța sa dovedită, laserul rotativ seria ZEL400 acoperă întreaga rază de activitate, de la aplicații interne până la construcții generale - un adevărat instrument multifuncțional.

» mai mult
Seria ZLT300/200


La Geomax ținem cont de faptul că echipamentul trebuie să fie la fel de flexibil ca și dvs. Cu ZLT300 și ZLT200 am introdus o serie de lasere multifuncționale care acoperă înreaga rază de activitate, de la controlul aparatului, lucrările de teren, așezarea conductelor, până la finisajele interioare.

» mai mult
Seria Zone50
Robust și de încredere - alăturați-vă Zonei de Construcție

Dispunând de un model complet automat, precum şi de un model automat, Seria Zone50 se potriveşte perfect în orice spaţiu de lucru care necesită precizie ridicată, durabilitate remarcabilă şi o rază mare de acțiune. Este un laser care „funcţionează atunci când trebuie!”.

» mai mult


printare printare