Nivelă Digitală Seria ZDL700

La GeoMax ținem cont de nevoia ta de rezultate precise şi un aparat uşor de utilizat, în combinaţie cu o operare rapidă. Din acest motiv, am introdus nivela digitală ZDL700 în lumea topografiei şi a construcțiilor. Acum, puteți „digitaliza" toate lucrările de nivelmet, cu un produs care oferă un raport incredibil preţ-performanţă şi „Funcţionează atunci când trebuie!”.

Rapid, Uşor şi Fără erori
Viteza foarte rapidă de măsurare (mai mică de 3 sec.) în combinaţie cu simplitatea măsurării printr-o apăsare de buton, precum şi funcţionalitatea stocării datelor, oferă un flux de lucru mai rapid şi mai economic. Citirea digitală combinată cu memoria internă, elimină erorile de citire şi cele de interpretare ale operatorului.

Precis
Testele ample realizate pe teren arată precizia nivelei ZDL700, care este de 0,7 mm/km dublu de nivelment. Acest lucru face nivela ZDL700 ideală nu doar pentru nivelment de înaltă precizie, ci şi pentru măsurători topografice și de deformaţii, precum şi construcţii generale.
Memorie Internă Mare
Pentru a îmbunătăţi şi mai mult nivelarea, în ZDL700 este integrată o memorie de 2000 de puncte. Caracteristici precum abiltatea de a trece de la modul manual la modul automat de numerotare a punctelor, sporesc nu numai flexibilitatea, ci permit și înregistrarea datelor în timp real.

Flux de date continuu
Datele înregistrate pe teren pot fi descărcate simplu, prin conectarea aparatului ZDL700 la un calculator sau un laptop. Fluxul de date continuu este garantat pe tot parcursul lucrării. În plus, colectoarele de date externe sau PDA-urile oferă un grad suplimentar de flexibilitate pentru descărcarea sau procesarea online a măsurătorilor.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aici

Construction Warriors


O legiune unică alcătuită din instrumente de construcții robuste și ușor de utilizat.
Le găsiți aiciprintare printare