Managementul calității

Devotamentul nostru faţă de Calitate
Asociaţia Elveţiană pentru Calitate şi Sistemele de Management SQS, precum şi Reţeaua Internaţională a Organismelor de Certificare IQNET, activi la nivel internaţional, au certificat că GeoMax AG îndeplineşte cerinţele ISO9001, Sistemul de Management al Calităţii şi IS014001, Sistemul de Management al Mediului.

  • Zonă Certificată: Întreaga Companie
  • Domeniu de Activitate: Dezvoltare, fabricare, distribuţie, suport şi service produse, instrumente de precizie şi sisteme pentru aplicaţii geomatice, industriale şi de construcţii.

Devotamentul nostru faţă de Siguranţă şi de Mediu
Toate produsele GeoMax deţin marcajul CE (Conformitate Europeană), şi sunt în conformitate cu prevederile RoHS (Restricţii de utilizare a anumitor substanţe periculoase în echipamentele electrice şi electronice) şi WEEE (Deşeuri de Echipamente Electrice şi Electronice).

Construit pentru toate Mediile
Cu criteriul de proiectare „Funcţionează atunci când trebuie!”, produsele GeoMax sunt concepute pentru a rezista tuturor condiţiilor de mediu. Echipamentele GeoMax sunt construite cu intenţia de a face față tuturor greutăţilor pe care le puteţi întâmpina pe parcursul lucrărilor dvs. zilnice. Ploaia, grindina, zăpada sau căldura intensă nu vă vor afecta niciodată echipamentul GeoMax, aşadar puteţi lucra încontinuu pentru a vă termina munca.printare printare