GGO Versiunea 3

Versiunea 3 se bazează pe performanța dovedită de GGO, și suportă toată gama actuală de produse GeoMax.

Acest lucru vă permite să combinați și să gestionați receptorul GNSS, Stația Totală și datele de nivelment. Acum, GGO Versiunea 3, este compatibil cu toate versiunile Microsoft Windows pe 32 biți și pe 64 biți.

GGO se bazează pe o interfață grafică și intuitivă, astfel se poate învăța rapid cum se utilizează și este ușor de folosit. Toate datele sunt afișate grafic, oferind o imagine de ansamblu clară a muncii dvs. Prin simpla selectare a oricărui element, informațiile aferente pot fi accesate sau editate.

Import și Export Flexibil
Datele pot fi transferate direct între aparatele GeoMax și software-ul GGO, folosind Data Exchange Manager. Exportul ASCII flexibil permite crearea fișierelor de date în orice format.

Transformare de Coordonate
GGO include o gamă de instrumente pentru definirea sistemelor de coordonate și pentru a transforma coordonatele într-un sistem local. Utilizând modele geoidal, înălțimile elipsoidale măsurate de către GNSS pot fi convertite în înălțimi ortometrice.

Postprocesare GNSS
Datele brute pot fi importate în GGO, de la toate tipurile de senzori GNSS. Modulul Postprocesare permite utilizatorului control extins asupra parametrilor folosiți în calculele de referință. Rapoartele rezultate oferă informații detaliate despre procedura de procesare și despre preciziile obținute.

Ajustare Rețea
Datele din diferite instrumente topografice pot fi combinate și ajustate, pentru a obține acuratețe și fiabilitate maximă. Modulul de Ajustare poate fi folosit cu rețele GNSS 3D, circuite de traversare 2D, sau linii de nivel 1D. Ajustarea rețelei vă finalizează munca într-un mod perfect.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aiciprintare printare