Controlere
Controlerele GeoMax oferă performanță înaltă în condiții dificile. Pe baza unei platforme deschise, folosiți software-ul în măsură să îndeplinească cerințele dvs. și aveți încredere în robustețea și precizia dispozitivelor ușor de folosit.FZ-B2


Tableta este special concepută pentru profesioniști ca dvs. - este complet robustă pentru a rezista în cele mai severe condiții meteorologice, și este echipată cu un procesor puternic, Android® 4.4 și Bluetooth®. Tableta FZ-B2 vă va spori performanța, indiferent de provocarea cu care vă confruntați.

» mai mult
Zenius700


The GeoMax Zenius700 A is a premium class, rugged, compact and powerful 7” Android tablet. With a thin, light and ergonomic design, the tablet is small enough to hold comfortably in just one hand yet big enough to help you get your job done.

» mai mult
FZ-M1


Tableta este special concepută pentru profesioniști ca dvs. - este complet robustă pentru a rezista în cele mai severe condiții meteorologice, și este echipată cu un procesor puternic, Window™ 8.1 și Bluetooth®. Tableta FZ-M1 vă va spori performanța, indiferent de provocarea cu care vă confruntați.

» mai mult
Zenius8


The GeoMax Zenius8 is a high-end field controller with unmatched user friendliness, class-leading performance, and the highest flexibility and ruggedness. Due to its capability to mount a high performance long range Bluetooth cap, it is the ideal device to control the GeoMax Zoom90 robotic total station in one man operation.

» mai mult
Zenius5


Zenius5 este un dispozitiv versatil, robust și complet echipat, care funcționează cu sistemul de operare Windows Mobile. Datorită modulelor GSM 3,75 G, WiFi și Bluetooth, este dispozitivul ideal pentru conectarea la toată gama de receptoare GNSS GeoMax.

» mai mult


printare printare