Accesorii
Accessories
Testat pentru a satisface cele mai înalte standarde și așteptări, accesoriile GeoMax sunt suplimentele ideale pentru fiecare sistem GeoMax. Fie ele trepiede, jaloane, cutii sau altele de genul: Asigurați-vă că fiabilitatea aparatelor este susținută de accesorii la fel de sigure în orice situație.Baterii și Încărcătoare


Încărcătoarele și bateriile GeoMax de calitate, nu numai că oferă un timp de lucru îndelungat, ci asigură și o sursă de alimentare fiabilă pentru aparatele dvs.

» mai mult
Cutii Accesorii


Toate instrumentele GeoMax sunt livrate în cutii robuste. Acestea nu numai că depozitează toate componentele necesare, ci le și protejează în timpul transportului.

» mai mult
Stocare Date


Pierderea datelor după o zi grea de muncă este foarte frustrantă. Mijloacele de stocare GeoMax sunt de cea mai înaltă calitate, asigurând astfel fiabilitate continuă.

» mai mult
Detectoare laser și telecomenzi


Rază lungă de acțiune și precizie. Măriți raza de acțiune în mediul de lucru, cu ajutorul telecomenzilor GeoMax care oferă operare hands-off și funcționalitate completă. Sporiți distanța și condițiile de iluminare cu detectoarele GeoMax.

» mai mult
Mire


Mirele GeoMax sunt fabricate tocmai pentru a se potrivi cu instrumentele dvs. de nivelare. Gradația precisă sub formă de cod de bare vă permite să obțineți cu usurință acuratețea nivelei digitale ZDL700.

» mai mult
Roată de măsurare


Simplificați sarcinile de măsurare fără sacrificarea preciziei, cu ajutorul roatei de măsurare de la GeoMax.

» mai mult
Jaloane


Jaloanele GeoMax asigură un suport sigur, care nu alunecă, pentru prisme sau receptoare GNSS. Suportul bipod oferă o montare rapidă pentru majortatea tipurilor de jaloane.

» mai mult
Accesorii Stații Totale


GeoMax oferă o gamă de prisme, adecvate pentru orice aplicații. Stratul de cupru și sticla precis prelucrată, asigură o rază lungă de acțiune.

» mai mult
Ambaze și Adaptoare


GeoMax oferă ambaze și suporturi precise, care nu necesită întreținere. Calitatea și precizia acestor accesorii au o influență directă asupra acurateței obținute de către stația totală.

» mai mult
Trepiede


GeoMax oferă trepiede din lemn și din aluminiu, în funcție de cerințele dvs. Trepiedul din lemn este cel mai stabil în ceea ce privește cerințele înalte de precizie. Trepiedul din aluminiu este ușor și rezistent, find adecvat pentru nivele și prisme.

» mai mult


printare printare